Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
5 Postów
BARTOSZ PŁONKA
(batus)
Wiking
Samochod nie moze byc przeladowany .a moge wiesc wszystko co mi sie podoba eyladowany po dach i mowie ze sie przeprowadzam do NO i to sie konczy temat .jedynie jest fajnie na granicy jak musza sobie wyladowac zeby sprawdzic czy nie ma jakiego szmugla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
batus napisał:
Samochod nie moze byc przeladowany .a moge wiesc wszystko co mi sie podoba eyladowany po dach i mowie ze sie przeprowadzam do NO i to sie konczy temat .jedynie jest fajnie na granicy jak musza sobie wyladowac zeby sprawdzic czy nie ma jakiego szmugla

Raczej srednio fajnie, ba jak go juz wybebesza, to informuja cie, ze teraz, to mozesz juz wszystko zapakowac i jechac dalej. A jesli auto bylo upakowane "po dach" to juz nie jest to ani latwe, ani fajne ani zabawne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
BARTOSZ PŁONKA
(batus)
Wiking
Wszystko zalezy czy masz cos na sumieniu .bo tak to oni musza ci zaladowac a jak nie zaladuja to ja mam frajde jak laduje bo moge to robic pomalutku z pare godxin a ich w tym momencie trafi .znam to juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
batus napisał:
Wszystko zalezy czy masz cos na sumieniu .bo tak to oni musza ci zaladowac a jak nie zaladuja to ja mam frajde jak laduje bo moge to robic pomalutku z pare godxin a ich w tym momencie trafi .znam to juz
to ty maz obowiazek wypakowac i zapakowac rzeczy a nie celnicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
cysiek33 napisał:
batus napisał:
to ty maz obowiazek wypakowac i zapakowac rzeczy a nie celnicy

Slusznie Cysiek prawi...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
BARTOSZ PŁONKA
(batus)
Wiking
Przepisów nie masz prawa się zbliżyć do samochodu jak wyjeżdżasz na garaż
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
BARTOSZ PŁONKA
(batus)
Wiking
batus napisał:
[quote]Przepisów nie masz prawa się zbliżyć do samochodu jak wyjeżdżasz na garaż
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1619 Postów
Joanna Kuchnicka
(Asikhb)
Maniak
batus napisał:
[quote]batus napisał:
Przepisów nie masz prawa się zbliżyć do samochodu jak wyjeżdżasz na garaż
Spróbuj jeszcze raz. Do trzech razy sztuka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
napisał:
Witam.
Mam pytanie może ktoś z Was pomoże nam rozwiązać ten problem. Mianowicie: planujemy przeprowadzkę do Norwegii za miesiąc. Przewiezienie rzeczy okazało się kłopotem. Mamy małe dziecko więc rzeczy jest sporo. Planowaliśmy wynajecie busa/ciężarówki, ale okazało się że koszty są kolosalne i w dodatku można przewieźć 500 kg a powyżej tej wagi płaci się dodatkowo.
Jak Wy radziliscie sobie z wyprowadzką do Norwegii???

A po co sobie tak zycie chcesz utrudnic?
Ja mieszkanie w Polsce wynajelam wraz z niektorymi meblami, reszte sprzedalam, a do samolotu weszam z dwojka dzieci, trzema walizkami z ciuchami i przenosnym sportowym lozeczkiem.
Zanim kupisz mieszkanie czy dom w NO, to mozesz kupic potrzebne meble tanio w ikea, bo przy malym dziecku i przeprowadzkach to wszystko sie niszczy i potem trzeba i tak wyrzucic, a taniego to nie zal.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok